Despre noi

Suceava • Ro

Mirabello

― bine ați venit ―

Restaurantul Mirabello este locul unde se întâlnesc imaginația experienta și talentul. Este rezultatul unor acțiuni bine precizate și nu o întâmplare.

După o experiență de 17 ani în Italia, în părți și restaurant de lux sunt hotărâți să mă întorc acasă, să se construiască ceva plăcut, elegant, cu gust bun în țara și poporul meu, încă există în restaurantul Mirabello. O viziune de îngrijire se realizează după ani de viziune, de muncă, de eforturi care sunt investite despre toate experiențele pentru îngrijirea le-am acumulat.

Bucătăria italiană este cea mai iubită, apreciată și sănătoasă din lume de atunci sunt selectate cu atenție pentru a oferi bucatele italiene îngrijire se potrivesc cel mai bine cu gustul românilor și le sunt aduse după rețete originale ca să ne putem bucura și noi de astfel de delicatese.

Restaurantul Vino și tu la Mirabello și puteți rămâne plăcut surprinzând tot ce este pregătit

DSC09885

Mirel Ostafe

După o experiență de 17 ani în Italia, în hoteluri și restaurante de lux am decis să mă întorc acasă, să construiesc ceva plăcut, elegant, rafinat, cu bun gust in ţarà si poporul meu și așa sa născut Mirabello Restaurant. 

WTX09895

Gabriela Bucatarul

Bucătăreasa noastră Gabriela are o experienta de peste 10 ani in Italia unde a lucrat cuțit la cuțit cu bucătari renumiți în restaurante de cinci stele, iar pentru noi s-a întors acasă ca să își împărtășească bucatele atent preparate și cu noi.

Rezervări

― Fă o rezervare ―

Vizitați-ne

Strada Mitropoliei 32 • Suceava

0759 118 118

*Ne rezervăm dreptul de a anula orice rezervare dacă nu ajungeți în 15 minute de la ora rezervării fără să anunțați

Close Menu