Despre noi

Suceava • Ro

Mirabello
all you can eat

― bine ați venit ―

Mirabello Restaurant este locul unde se întâlnește pasiunea, imaginația și talentul. Este rezultatul unor acțiuni bine precise și nu o întâmplare.

După o experiență de 17 ani în Italia, în hoteluri și restaurante de lux am decis să mă întorc acasă, să construiesc ceva plăcut, elegant, un alt fel de restaurant cu bun gust în ţara și poporul meu, iar așa s-a născut Mirabello Restaurant. Un vis care se realizează după ani de viziune, de muncă, de efort unde am investit toate experiențele pe care le-am acumulat.

Bucătăria italiană este cea mai iubită, apreciată și sănatoasă din lume de aceea am selectat cu atenție câteva din bucatele italiene care se potrivesc cel mai bine cu gustul românilor și le am adus după rețete originale ca să ne bucurăm și noi de astfel de delicatese.

Vino și tu la Mirabello Restaurant și vei rămâne plăcut surprins de tot ce ți-am pregătit.

20190711_204006

Mirel Ostafe

După o experiență de 17 ani în Italia, în hoteluri și restaurante de lux am decis să mă întorc acasă, să construiesc ceva plăcut, elegant, rafinat, cu bun gust in ţarà si poporul meu și așa sa născut Mirabello Restaurant. 

20190711_204006

Gabriela Bucatarul

Bucătăreasa noastră Gabriela are o experienta de peste 10 ani in Italia unde a lucrat cuțit la cuțit cu bucătari renumiți în restaurante de cinci stele, iar pentru noi s-a întors acasă ca să își împărtășească bucatele atent preparate și cu noi.

Rezervări

― Fă o rezervare ―

Vizitați-ne

Strada Mitropoliei 32 • Suceava

0759 118 118

*Ne rezervăm dreptul de a anula orice rezervare dacă nu ajungeți în 15 minute de la ora rezervării fără să anunțați

Close Menu